Vi utför nätverksinstallationer för företag i Skåne

Vid nätverksinstallation finns det två olika typer av nätverk – Trådlöst nätverk och trådbundet nätverk. Många väljer att installera båda i företaget då man ibland är i behov av det. Med ett nätverk som inte fungerar som det ska kan det medföra problem i vardagen. Med ett snabbt och säkert nätverk kan ni på ett tryggt sätt utföra era behov som är kopplat till nätet. Vi har flera års erfarenhet inom nätverksinstallationer för företag i Skåne och kan utföra installationer efter era specifika behov och önskemål.

Säkra nätverksinstallationer i Skåne

Oavsett om ni vill installera ett trådlöst, trådbundet eller blandat nätverk så hjälper vi er med nätverksinstallationen. Utifrån era behov anpassar vi nätverksinstallationen, men vi ger även tips och råd ifall ni önskar det. Vi har många år i branschen samt bred kunskap inom nätverksinstallation för företag i Skåne och inga uppdrag är för stora eller för små för oss. Vi utför nätverksinstallationer för både små och stora företag, restauranger, butiker samt för större lokaler.

Kontakta oss för nätverksinstallation i Skåne

Behöver ni hjälp med att utföra nätverksinstallation så finns vi nära till hands. Vi utför arbeten runt om i Skåne och ni kan nå oss via telefon eller mail så besvarar vi eventuella frågor. Vi hjälper er även med att boka in er nätverksinstallation. Varmt välkomna att ta kontakt med oss!

Är detta något för dig?

Kontakta oss för mer information och anpassade lösningar för just er.

WM Telecom

WM Telecom utför specialisttjänster inom telefoni, bredband och nätverk för företag i Skåne.

Vi installerar nätverk, gör felsökningar på befintliga installationer och renoverar samt uppgraderar.

Kontakta oss

Besöksadress:
Terminalgatan 9
232 61 Arlöv

E-post:
info@wmtelecom.se

Telefon:
040 - 630 70 77