Vi utför fiberinstallation för företag i Skåne

Med en fiberinstallation kommer ni att kunna få ett snabbare fungerande bredband på kontoret eller i lokalen. Fiber passar för alla sorters kontor och är speciellt effektivt om ni är flera på samma nätverk som alla behöver tillgång till ett snabbare nätverk. En fiberinstallation kommer då underlätta för alla som befinner sig på ”området” genom att få ett snabbare nätverk och det spelar ingen roll att flera personer är uppkopplade på nätverket.

Fiberinstallation i Skåne för små och stora företag

När vi utför fiberinstallation har det ingen betydelse hur stor eller liten lokal det handlar om. Våra installatörer som genomför fiberinstallationen har bred kunskap och erfarenhet om alla typer av installationsjobb och kommer ge bästa möjliga service för att få allt att bli efter era önskemål och behov.

Kontakta oss för en säker fiberinstallation i Skåne

Vill ni boka in en fiberinstallation för ert kontor eller företagets lokal, tveka då inte på att ta kontakt med oss för snabb och säker installation. Vi utför fiberinstallationer på flera olika platser i Skåne. Hör av er till oss för frågor om fiberinstallation, övriga frågor eller funderingar. Ni kan nå oss antingen via mail eller telefon. Varmt välkomna att ta kontakt med oss!

Är detta något för dig?

Kontakta oss för mer information och anpassade lösningar för just er.

WM Telecom

WM Telecom utför specialisttjänster inom telefoni, bredband och nätverk för företag i Skåne.

Vi installerar nätverk, gör felsökningar på befintliga installationer och renoverar samt uppgraderar.

Kontakta oss

Besöksadress:
Terminalgatan 9
232 61 Arlöv

E-post:
info@wmtelecom.se

Telefon:
040 - 630 70 77